Voorstellen

 
 
Mijn naam is Ben van der Willik.
Het leuke van mijn voornaam is dat het suggereert dat je er bent. Dit is echter niet zo, we zijn altijd onderweg. Een vervoeging van Ben is Zijn en dat is wel zo. Bewust of onbewust, we zijn er altijd. Onderstaand staat aangegeven wat ik onderweg naar het NU heb gedaan. Maar ook de competenties en vaardigheden welke ik ontwikkeld heb. Als kleinzoon van een molenaar weet ik uit welke richting de wind komt, of gaat komen.

 

Achtergrond

Programma,- project,- en lijnmanagement, situationeel leiderschap, initiëren, realiseren. Communicatie, teambuilding, conflict-management (intra,- en interpersoonlijke conflicten). Persoonlijke kracht en proces optimalisatie. Energetische therapie, reiki, bewustwording, sound/resonantie, coaching en counseling. Bestuursfuncties in diverse (non-profit) organisaties.

 

Mijn inspiratiebronnen

Authentiek leiderschap, ervaren en (be)leven. Momenteel richt ik mijn aandacht onder andere op: inter company trainingen, communicatie, teambuilding en bewustwording. Activiteiten zoals mediation, (duo) coaching, resonantie/healing, gespreksondersteuning en inspiratie.

Daarnaast heb ik een aantal kennismakingsspellen ontwikkeld. Deze zet ik ook graag in bij groepen. Om zo op een levendige manier kennis met elkaar te maken. Bovendien teruggaan naar wie jij bent, ik help je graag met jouw ”Zijn”.