Het Bedrijfsleven

 
 

“Het bedrijfsleven: je bedrijf leeft!”

 

Wij bieden ondernemers en business managers advies over communicatie, leiderschap, beslissingen, organisatie, verandering en prestatie strategie. Overdenken samen de zakelijke perspectieven en vergelijken visies op ondernemen en zaken die belangrijk zijn. Op deze manier kun je geïnspireerd raken, nieuwe perspectieven creëren. Een nieuwe visie en aanpak neerzetten, nieuwe business ideeën ontwikkelen. Om zo een betere omzet en (netto) resultaat halen.
 

Wij kunnen ook naar de interne organisatie kijken. Bijvoorbeeld, hoe wordt er gecommuniceerd en wat gaat er mis, hoe wordt er samengewerkt? Is er voldoende teamwork en kwaliteitsmanagement? Wat zijn de rollen, patronen en omgangsvormen? Wat veroorzaakt conflicten en wat zorgt voor onnodig hoge kosten?
 

Daarnaast coachen/counselen wij de laatste tijd steeds meer medewerkers met burn-out klachten. En begeleiden we hen om in het arbeidsproces terug te keren. Onze multidisiplinaire aanpak geeft goede resultaten. Bovendien is het voor de werkgever financieel zeer interessant.
 

De ondernemer zelf: hoe houd je een frisse kijk op het leven en ben je in staat om werk en privé goed te combineren? Wat is belangrijk en waar krijg je energie van? Hoe word en blijf je een gelukkig mens. Na enkele gesprekken is er al zichtbaar resultaat.
 
 
Ben je geïnteresseerd of geïnspireerd?
Ga naar het contactformulier.