Referenties

 
 

Duo coaching – Vanuit het hart

“Onderlaatst benaderde een vrouw uit het dorp ons, voor een probleem met haar zoon. Vanwege zijn ADHD/ASS en angststoornis, was hij vastgelopen, voelde zich angstig en kon niet meer naar school .“Kom gelijk even langs dan kijken we wat er aan de hand is”, appten we haar. Die zelfde middag schoof ze samen met haar zoon bij onze tafel aan.

We bespraken met hem wat zijn angstklachten waren en vertelden dat we samen een oplossing zouden vinden. Nadat we veiligheid gecreëerd hadden en het voor hem goed voelde, zijn we gezamenlijk aan het werk gegaan.

Na enige tijd werd hij rustiger. We besloten dat het voldoende was voor dat moment en tijdens een volgende sessie hier verder mee zouden gaan. Na een week kwam hij met zijn moeder terug en hebben we op een dieper niveau aan zijn angstklachten gewerkt. Opgelucht verliet hij de ruimte.

Na 2 weken ontmoeten we deze vrouw weer. Ze was blij met wat er gebeurd was, ze kon het niet verklaren maar haar zoon was rustiger, had minder last van angst en sliep weer in zijn eigen bed. Wat was dit fijn om te horen, haar zoon die zich beter en rustiger voelde.”
 
Met toestemming van Davinia mochten we bovengenoemd publiceren.
 
 

Ervaringen van de Sound journey

Marian:
“Dank voor een fantastische sessie, heb er enorm van genoten, heb net nog even de storm getrotseerd met mijn viervoeters, weer even het kind in mijzelf verwend.”
 
Miranda:
“Het was heurlijk, ondanks dat ik een stukje gemist heb. Hoe ontspannen kun je zijn!”
 
Evert:
“Sound journey, eerst enigszins sceptisch ingestapt maar even een drempeltje over en je ondergaat de verschillende geluiden als zeer ontspannend en prettig waarvan het effect ook de dagen daarna nog merkbaar blijft. Voor andere twijfelaars een aanrader!”
 
 

Diverse ervaringen

Marijke:
“Beste Ben,
Het consult heeft toch meer met mij gedaan dan ik dacht. Er is een soort rust over mij heen gekomen! Het voelt prachtig. Dit wil ik je even laten weten. Dank je wel Ben”.

 
M.v.A.:
“Het Inspiratiepodium geeft je een boost aan energie. Inspirerend, confronterend, prettige gesprekspartner, verhelderend, inzichtelijk! Aanrader!”
 
 

Ervaringen van behandelingen met Energetisch werk

* Hoi Ben, Dank je wel voor de sessie het was inderdaad heel bijzonder. Mooi om te zien dat precies dat punt naar boven kwam waar ik mee bezig ben. Zat vanmorgen helemaal euforisch in de auto… vast houden dit gevoel.
 
* Hallo Ben, Ik ervaar, liefde, meer lucht, ruimte, openstellen, vertrouwen, zelf liefde en sta met beide benen op de grond.
 
* Hallo Ben, We zijn een paar dagen verder en ik voel mij heel anders dan voor de sessie, soort van bevrijd, spreek iedere dag de affirmatie uit die we samen hebben gevormd en deze werkt in mijn beleving erg goed.
 
* Hallo Ben, Met mij gaat het goed. IK heb minder buikpijn, dat is wel fijn. Ik ben ook minder gluten en dat soort dingen gaan eten. Dat is wat ik heb gemerkt deze week.