Referenties

 

Referenties Handpanworkshop

Enige tijd geleden hebben wij een workshop handpan gevolgd. Dit omdat ik de aanschaf best hoog vind en zodoende kwam ik de workshop tegen. Laat ik het eens proberen dacht ik en bedacht dat dit een leuk gezinsuitje zou zijn vanuit het gezin waar ik uit ben voort bestaan. Deze bestaat nog uit 4 leden. Mijn moeder zus en zusje ondanks wij best veel dingen ondernemen hebben wij als gezin een behoorlijke rugzak en een verstoorde relatie. Gelukkig hebben wij onderling geen ruzie maar omtrent alle gebeurtenissen die wij hebben meegemaakt leven wij ieders een heel ander leven. Zo begrijpen wij elkaar vaak niet.

De workshop handpan spelen maakte hierin dus heel veel los. Wat wij totaal niet hadden gedacht, zonder een woord te zeggen waren wij vaak 1, kwamen veel emoties los zonder een woord te zeggen. Met de terugreis met de auto voelde ik mij steeds zwaarder worden en thuis ging ik liggen op de bank, ik voelde mij zwaar en voldaan alsof ik met een verzwaringsdeken op de bank lag. Een prettig gevoel dus.

Mijn moeder was zo enthousiast en heeft meteen een handpan aangeschaft. Ondanks dat ze heerlijk a-musicaal en geen ritme kan aanhouden vind ze het heerlijk om te spelen.

Verder zou ik het mensen aanraden om eens te ervaren of te proberen of graag met iemand willen onder vinden voor een diepere connectie of als communicatie met iemand met afasie.

Ik wens jullie veel succes met het verder uitzetten van deze prachtige workshop
 
 

Referenties Sound journey

Ik heb er enorm van genoten en ben zeker van plan om nog eens langs te komen.

Genoten en heerlijk geslapen. Bedankt voor jullie inspanning en toewijding.

De winterzonnewende bij jullie gevierd met mijn vriendinnen en vriend met een prachtige sound journey. Dank jullie wel.

Ik vond het erg aangenaam om te ervaren. We houden contact.

Mijn lichaam is veel rustiger, mijn geest nog niet helemaal.

Was zeer bijzonder. Ik ben betoverd door de klankschalen, Wat een mooie energie. Reuze bedankt.

Ik was gisteren aan het genieten! Jullie doen iets heel bijzonders.

Ik kan niet wachten tot ik weer op het matje mag. Elke keer weer bijzonder.
 
 

Referenties Coaching

Dank je wel voor je mooie woorden. Ik ben grote stappen aan het zetten. De eerste stap is gezet (dank zij jou) en het voelt heel erg goed.
 

Ik werd weer op een boze manier door mijn collega aangesproken. Ik heb mij niet laten verleiden door emoties en heb het zakelijk gehouden. Heel erg bedankt voor de praktische tips tijdens het coaching traject. Ik heb er veel aan. Ook super bedankt voor je betrokkenheid. Ik denk soms dat ik er al ben maar blijf nog erg veel in het verleden hangen. Als je mij weer in mijn kracht wilt zetten, graag.
 

Ik weet niet wat jullie met mijn zoon gedaan hebben, hij is erg opgewekt en vindt het bijzonder fijn om met jullie te praten.
 

Het gaat heel goed met mij. Ik zit zelfs nog in een soort van flow. Ik wist niet dat het zoveel impact kon hebben. Nogmaals bedankt. P.s. ik heb de steen elke dag bij me.
 

Heel erg bedankt voor de mindmap sessie. Ik kan nu de grote lijnen veel beter uit zetten en hoofdzaken en bijzaken van elkaar scheiden. Ik kreeg een paar opmerkingen van medewerkers: wat is er met je gebeurd? (positief). Zo simpel is het nu, voor mij de kunst om het door te zetten.
 

Bij het Inspiratiepodium krijg je gewoon een boost. Ben, dank je wel.
 

Dank voor het traject m.b.t. mijn burn-out. Wat bijzonder om te zien hoe het verlopen is. Ik heb nu twee keer een burn-out gehad maar ik weet zeker dankzij jou gaat het echt niet meer gebeuren.