Referenties

 

Referenties Coaching

Dank je wel voor je mooie woorden. Ik ben grote stappen aan het zetten. De eerste stap is gezet (dank zij jou) en het voelt heel erg goed.
 

Ik werd weer op een boze manier door mijn collega aangesproken. Ik heb mij niet laten verleiden door emoties en heb het zakelijk gehouden. Heel erg bedankt voor de praktische tips tijdens het coaching traject. Ik heb er veel aan. Ook super bedankt voor je betrokkenheid. Ik denk soms dat ik er al ben maar blijf nog erg veel in het verleden hangen. Als je mij weer in mijn kracht wilt zetten, graag.
 

Ik weet niet wat jullie met mijn zoon gedaan hebben, hij is erg opgewekt en vindt het bijzonder fijn om met jullie te praten.
 

Het gaat heel goed met mij. Ik zit zelfs nog in een soort van flow. Ik wist niet dat het zoveel impact kon hebben. Nogmaals bedankt. P.s. ik heb de steen elke dag bij me.
 

Heel erg bedankt voor de mindmap sessie. Ik kan nu de grote lijnen veel beter uit zetten en hoofdzaken en bijzaken van elkaar scheiden. Ik kreeg een paar opmerkingen van medewerkers: wat is er met je gebeurd? (positief). Zo simpel is het nu, voor mij de kunst om het door te zetten.
 

Bij het Inspiratiepodium krijg je gewoon een boost. Ben, dank je wel.
 

Dank voor het traject m.b.t. mijn burn-out. Wat bijzonder om te zien hoe het verlopen is. Ik heb nu twee keer een burn-out gehad maar ik weet zeker dankzij jou gaat het echt niet meer gebeuren.