Vormgegeven inspiratie

Relatie Check-up

 
“Is jouw partner jouw held of ervaar je je partner als een blok aan je been?”
 
Zonder morren geef je 100 euro uit aan een APK voor je auto. Wanneer het op relaties aankomt blijf je vaak in een spagaat zitten, smijt je over en weer met verwijten en laat conflicten onopgelost of doorsudderen.

Door een regelmatige Relatie Check-up, zorg je er voor dat een conflict snel duidelijk en opgelost wordt. Waardoor je motor niet meer aan de kook raakt, je onverwacht met een lege accu komt te staan of de ruitenwissers tijdens een enorme regenbui dienst weigeren.

Door middel van Duo coaching helpen wij jou en je partner bij het verkrijgen van inzicht, hoe jouw partner weer jouw held wordt en hoe je op een liefdevolle manier de verbinding met elkaar herstelt.

Onze ervaring is dat deze manier van coachen, een mannelijke- en vrouwelijke coach, een belangrijke toevoeging tijdens de sessies is en wij maken gebruik van diverse specialismen zoals: sound resonantie, relatiespel en meer.
 
Voor meer informatie:
info@hetinspiratiepodium.nl
06-36515629.
 

Speed coaching, Autobusmethode

 
Wij hebben een methode ontwikkeld waarbij je snel inzicht krijgt in je huidige situatie, belangrijke waarden, wensen en verlangens. Hierbij maak jezelf, met ondersteuning van de coach, een eenvoudige schets waar alles op zichtbaar wordt.

Het wordt als het ware het begin van je persoonlijk statuut, welke je kunt beschouwen als je eigen grondwet. Je kunt je hierdoor laten leiden, zowel bij belangrijke als alledaagse beslissingen.
 
Kosten €45,–