Soul Connexion

“Klank, resonantie, verbinding, frequentie”
 
 

Kennismaken met de handpan

Misschien heb je dit al jaren op je bucketlist staan en komt het er maar niet van.
 
 
Dan is er nu een mooie gelegenheid om een handpan workshop, les of een jamsessie te volgen. Door dit zelf te doen ervaar je de subtiele klanken van dit bijzondere en kostbare instrument. Zodat je voor je er één wilt aanschaffen, kennis kunt maken met de verschillende handpan(nen). Want ze zijn er van genitreerd staal of RVS, met verschillende klankkleuren en toon settingen.
 

Handpan workshop

Tijdens deze workshop ga je de handpan(nen) verkennen, ontdekken wat het jou kan brengen en leer je een aantal basis ritmes. Het is een mooie reis in zelf-expressie. Het bespelen van dit magische percussie instrument is heel laagdrempelig en je hoeft geen kennis of ervaring te hebben met het bespelen van een muziekinstrument. Je kunt het (bijna) niet verkeerd doen. Vanaf het begin is het genieten van de mooie klanken. Je leert ook hoe je samen kunt spelen en m.b.v. de pan verbinding met elkaar kunt maken.
 
Wij werken met kleine groepen, minimaal 2 en maximaal 6 personen. Maatwerk, persoonlijke aandacht en wat gebeurt er met je wanneer je de handpan gaat bespelen staan bij ons centraal. Ook heel leuk om samen met vrienden/vriendinnen, gezin, ouder/kind, kennissen, collega’s etc te volgen.
 
Plaats: Dronten.
Duur: 1 ½ uur.
Kosten: € 35,00,– p.p. Kom je met 3 of meer personen = € 30,00,– p.p.
 
Ook spelen wij op: locatie, een evenement, voorafgaand/na afloop van bijvoorbeeld een training, een studiedag of anders.
 
 

Sound journey

Voel je je gehaast, te veel in je hoofd, wil je goed aarden, ontspannen, tot rust komen of gewoon heerlijk genieten van klank en beleving? Tijdens de klankreizen gebruiken wij o.a. authentieke en kristallen klankschalen, native flutes, shruti box, de Ravs drums, handpannen, verschillende percussie en nog veel meer.
 
De basis is dat jouw energie weer op een aangenaam niveau komt. In India weten ze al eeuwen wat deze bijzondere klanken los kunnen maken. Indien het energieveld verandert, zullen ook de fysieke, emotionele en mentale gedragingen veranderen.
 
De sound journey’s worden door iedereen verschillend ervaren. Dingen komen los die soms jaren vast zaten waarna het geheeld kan worden. Anderen worden er blij en vrolijk van of voelen zich energieker. Tijdens de vele journey’s die wij inmiddels hebben gegeven wordt elke keer weer zichtbaar hoe mooi en bijzonder het is. Wij werken met kleine groepen, maximaal 6 personen zodat wij je goed kunnen begeleiden bij jouw reis.
 
Op onze locatie zijn bijzondere instrumenten en een fijn matrasje aanwezig. Dekentje en kussentje mag je zelf meenemen.
Wil je met een eigen groepje komen? Laat het gerust weten dan plannen we in overleg een datum en een tijdstip.
 
“Volop genieten en heerlijk tot rust komen.”
 
Plaats: Dronten.
Duur: 1 ½ uur.
Kosten: € 25,00,– p.p. Kom je met 3 of meer personen = € 22,50,– p.p. (Minimaal 2 en maximaal 6 personen).
 
 
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.