“Relatie check-up”

“Voor het opfrissen van je relatie en om deze een nieuwe boost te geven. Zodat je partner weer jouw held wordt.”
 
 
Zonder morren geef je 100 euro uit aan een APK voor je auto. Wanneer het op relaties aankomt blijf je vaak in een spagaat zitten. Smijt je over en weer met verwijten. En blijven bovendien conflicten onopgelost of doorsudderen.

Dit verhelp je door regelmatig een relatie check-up te doen. Zo zorg je dat een conflict snel duidelijk en opgelost wordt. Waardoor je motor niet meer aan de kook raakt. Je niet onverwacht met een lege accu komt te staan. Of mogelijk de ruitenwissers tijdens een enorme regenbui dienst weigeren.

Samenvattend, de relatie weer opfrissen en een nieuwe boost geven. Om zo op een liefdevolle manier de verbinding met elkaar te herstellen.
 
 

Waarom duo coaching tijdens een relatie check-up?

Wij hebben ervaren dat duo coaching goed werkt tijdens relatie check-ups en coachingssessies. Omdat zowel de mannelijke- als vrouwelijke energie hierbij ingezet wordt. Ook maken wij gebruik van diverse hulpmiddelen. Zoals: sound, muziekinstrumenten en meer.
 

Hoe werken wij?

Wij starten met een kennismakingssessie. Om te bespreken wat de situatie is en wat jullie nodig hebben om weer samen verder te kunnen. Aan de hand van deze kennismaking wordt de route uitgezet met als doel om dit in twee tot drie sessies te bereiken.
 

Tarief

Kennismaking, 30 minuten – 35,00 euro.
Duur van één sessie – 1,5 uur (op basis van duo coaching) – 120,00 euro.
 
 
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier.